Nätverket Administratörer för god utbildningsmiljö bjuder in till virtuell träff på tema informations- och kommunikationsteknik (IKT) med fokus på utbildning och studentkontakt online.

Torsdag 25 februari 2021: kl 14—15.30

Ola Palm porträttbild
Ola Palm

Plats: E-möte i Zoom

Ola Palm från CeUL:s nystartade IKT-pedagogiska team presenterar teamet och pratar om digitala verktyg. Han visar olika funktioner i lärplattformen Athena och e-mötesverktyget Zoom utifrån ett utbildningsperspektiv som är användbara i arbetet som kursadministratör vid Stockholms universitet. Ola tipsar också om flera andra digitala guldkorn som underlättar ditt arbete.

Anmälan

Anmälan till Administratörsträff om IKT i utbildning och studentkontakt online

Hjälp oss att göra träffen bättre. Om du har tankar, frågor eller funktioner som du som deltagare är nyfiken på så maila oss på ceul@su.se, eller skicka in dem med anmälningsformuläret när du anmäler dig till träffen.

Varmt välkommen!

 

Om nätverket

Nätverket vänder sig till dig som arbetar med administration av utbildning vid Stockholms universitet, du arbetar kanske som studieadministratör, studievägledare eller administrativ samordnare i nära kontakt med lärare och studenter vid institutionen.

Nätverket träffas två gånger per termin då vi både ägnar oss åt fortbildning/fördjupning i olika frågor/teman och ger plats för samtal och erfarenhetsutbyte. Träffarna är kostnadsfria.

Plattform och samverkan för stödja goda utbildningsmiljöer

Med nätverket vill vi

  • ge Stockholms universitets administratörer en plattform att träffas och samverka kring hur man som administratör kan stödja och skapa förutsättningar för goda utbildningsmiljöer vid institutionen,
  • skapa en gemensam diskussion kring vad som fungerar bättre och sämre när det gäller administrativt stöd till den högskolepedagogiska verksamheten,
  • ge möjlighet till ökad kunskap och kompetensutveckling,
  • bidra till en pedagogisk dialog på flera nivåer mellan institutioner.

Bakgrund

Nätverket bildades våren 2019 på initiativ av Centrum för universitetslärarutbildning (CeUL) som ett led i CeUL:s arbete att utveckla undervisning och skapa goda utbildningsmiljöer som på bästa sätt ska underlätta studenters lärande på alla nivåer vid Stockholms universitet.

Kom med i nätverket

Välkommen att anmäla dig till någon av våra träffar eller mejla: ceul@su.se