Praktiktips

Praktiktips

Här kan du hitta olika tips för praktikplats under din utbildning både i Sverige och internationellt.

Du kan söka efter praktikplats i databasen MyCareer.

Vill du hitta en praktikplats utomlands kan du söka i databasen Highered.

Praktikplats på Berättarministeriet

Praktik inom kommunikation - vill du skapa kommunikation som förändrar samhället? Då är Berättarministeriet platsen för dig. Vi är en projektbaserad organisation i utbildningssektorn präglad av en energifylld startup-anda.

Swedish-Singapore Scholarship

SwedCham, Swedish Chamber of Commerce Singapore are seeking a candidate who is looking for a 3 months internship with the start end of August until mid-December 2020. The internship is subject to visa approval from Singapore Ministry of Manpower.

Praktik vid Riksrevisionen

Riksrevisionen tar emot praktikanter från universitet och högskolor. Vi erbjuder praktik inom effektivitetsrevisionen.

Diplomat Communications traineeprogram

Är du en driven och samhällsintresserad masterstudent? Missa då inte chansen att söka traineeprogrammet på en av Sveriges ledande konsultbyråer inom strategisk kommunikation.

Svea

Account Manager – Svea Apps

Blir du motiverad och driven av utmaningar och genom att bryta ny mark inom den finansiella branschen? Då kanske en praktikplats som Account Manager i Sveas App-team i Solna är något för dig.

Tyska i praktiken - Düsseldorf

Tyska i praktiken är en folkhögskolekurs i Düsseldorf där språkstudier kombineras med 4 månaders praktik på ett tyskt företag. Terminen inleds med en 8-veckors intensivkurs i tyska. Kursen startar två gånger om året, i januari och juli, och varar i ca 6 månader.

PR-byrån New Republic

New Rebublic inriktar sig på PR och public affairs genom att erbjuda strategisk rådgivning och operativt stöd åt företag, myndigheter och organisationer.

Internship at the U.S. Embassy

The internship (unpaid) is offered by the U.S. Foreign Commercial Service, three times a year, two students at a time.

Intresseförfrågan- sommarjobb

Är du intresserad av att jobba med handläggning av statsbidrag under sommaren vid Länsstyrelsens samhällsbyggnadsavdelning i Stockholm?