Kontakt

Välkommen till Statistiska institutionen

Södra Frescati på sommaren, sett från håll. Foto: Jean-Baptiste Béranger

Är du journalist? Behöver du komma i kontakt med någon som kan statistik för att kommentera en statistisk undersökning eller en metod i media? Hos oss finns forskare med samlade kunskaper om hela det statistiska området.

Kontakta gärna Richard Hager så slussar han dig vidare till lämplig forskare.

Richard Hager

E-post: richard.hager@stat.su.se

Kontakt till viktiga funktioner

Här finns kontaktuppgifter till institutionen prefekt, studierektorer, administrativ chef, kursadministration, studievägledning och informatör.

Studievägledning

Välkommen till studievägledningen på Statistiska institutionen. Studievägledaren ger vägledning kring studier i ämnet, studieplanering, studieuppehåll, tillgodoräknande och studieintyg. Du är också välkommen att boka tid för vägledande samtal, om allt som rör din studiesituation. Om du stöter på problem under studietiden kan det vara bra att veta att studievägledaren arbetar under tystnadsplikt. Studievägledaren erbjuder även karriärvägledning.

Kontakt

Besöksadress
Statistiska institutionen
Universitetsvägen 10B, plan 7 
Stockholm
Observera att om du kommer från tunnelbanan och går in från norra sidan, står det 14B på ingången till huset där du når oss! Gå rakt fram och ta hissen upp så kommer du rätt. 

Öppettider
Institutionen har öppet vardagar 07:50 – 17:05 under terminerna. Vi har stängt 24 juni - 11 augusti - under den perioden behöver du boka tid med någon av våra medarbetare för att kunna komma in på institutionen.

Postadress
Statistiska institutionen
Stockholms universitet
SE - 106 91  STOCKHOLM

Fax 08 - 16 7511

Vi tillhör Samhällsvetenskapliga fakulteten

Fråga oss - vi kan statistik!

Är du journalist och behöver komma i kontakt med någon som kan statistik, för att till exempel kommentera en undersökning eller en statistisk metod i media? Då har du kommit rätt! Kontakta Richard Hager så slussar han dig vidare till lämplig forskare.

Richard Hager
Telefon:  08-16 29 90
E-post: richard.hager@stat.su.se