Studentliv

Ett rikt studentliv

Företagsekonomiska institutionen erbjuder en modern och mångfacetterad ekonomutbildning i en inspirerande och naturskön miljö. Samtidigt finns närheten till resten av universitetet med all den service och de valmöjligheter ett stort universitet erbjuder. Stockholms stadskärna – med företag, myndigheter, organisationer, kultur- och nöjesliv - ligger inom gångavstånd.

Bild från fadderiverksamheten

Föreningen Ekonomerna - föreningen som förgyller din studietid

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms universitet är till för att hjälpa studenter vid Företagsekonomiska institutionen att få ut så mycket som möjligt av sin studietid. De arbetar aktivt med att föra studenterna närmare näringslivet och förse sina medlemmar med plattformar att vidareutveckla sin talang eller djupdyka i sina intressen genom de så kallade utskotten. Jämte studentnyttan arrangerar föreningen även fester, sportevenemang och andra sociala aktiviteter.

Vet du vad du vill läsa?

Sök kurser och program
Kurswebbsidor
Logga in i Fastreg

Vanliga frågor och kontakt

Har du en fråga eller behöver hjälp att välja vad du vill studera? Då kan våra studievägledare hjälpa dig. Många av de vanligaste frågorna kan du hitta svar på i vår FAQ.

AMBA Accredited

Stockholm Business School i sociala medierSBS på Facebook SU på Instagram SBS på Linkedin SU på Twitter SBS på YouTube